En flott sisterunde med seks birdier og tre bogeyer ble beholdningen for Jarand Arnøy og Norge søndag i challengeturneringen i Danmark..

Med tre under par, 69, for dagen og -6 totalt endte fana-spilleren som vår bestemann på delt 22.-plass i Made in Denmark Challenge.

Eirik Tage Johansen avsluttet med to over par, 74, og ble delt 43 med -2. Kristian Krogh ble delt 50 med -1 etter en runde på par.

Seieren gikk til svenske Oskar Stark på -14, to slag foran tyske Dominic Foos og franskmennene Adrian Saddier og Victor Perez.

Se også: Resultater fra Danmark

Made in Denmark Challenge

Runde 3: Svak norsk moving day

Dessverre ble det ikke den tredjerunden vi hadde trodd på Royal Oak-banen i Danmark. Vår bestemann etter to runder falt hele 33 plasseringer.

Det ble i stedet Eirik Tage Johansen æren av å levere den beste lørdagsrunden blant nordmennene i Made in Denmark Challenge.

Tre birdier og to bogeyer ga siddisen den andre én under par 71-runden på rad, og -4 for turneringen. Det gir Tage delt 34.-plass før siste runde, fem slag fra topp-10 og ti slag bak lederen Julian Suri fra USA.

Artikkelen fortsetter under bildet

Eagle, men likevel sprekk i Made in Denmark Challenge

Vår bestemann etter to runder, Jarand Arnøy, hadde en begredelig tredjerunde, der en eagle på hull 3 var eneste lyspunkt. Og som en stakket stund førte fana-spilleren inn i tetkampen for alvor.

Resten av scorekortet ble imidlertid begredelig med fem bogeyer samt dobbelbogey for fem over par, 77, for dagen og -3 totalt, som gir delt 40.-plass.

Heller ikke Kristian Krogh kan være særlig fornøyd etter lørdagens spill. Han hadde riktig nok tre birdier. Men to hver av bogey og dobbelbogey var ødeleggende, med en tre over par-75-runde som resultat. Det gir -1 for turneringen, og delt 51.-plass.

Runde 2: Jarand Arnøy stråler

Tre nordmenn er med på challengetouren denne uke. Alle tre klarte cutten, med unge Jarand Arnøy i føringen blant nordmennene i danske Jylland.

Fana-spilleren passerte halvgått løp i Made in Denmark Challenge på delt sjuendeplass med -7 etter 67-69. Kristian Krogh gikk videre til helgespillet på delt 34.-plass med -4.

Også Eirik Tage Johansen får spille alle fire rundene etter delt 45.-plass med -3 etter to runder.

Engelskmannen Steven Brown leder på -13 å Royal Oak Golf Club. Svenske Oscar Stark og Toby Tree fra England deler andreplassen på -11.