Drammenspilleren slo til med nok en tre under par 68-runde i Le Vaudreil Golf Challenge søndag, og avanserte inn i sin andre topp-10-plassering på rad.

Kristian Krogh har virkelig snudd formkurven siden han tok en spillepause hjemme i Norge ved St. Hans-tider.

Søndag kom hans andre topp-10 på rad med delt niendeplass i Frankrike. De tre turneringene han har spilt siden hjemturen i slutten av juni har gitt ham tre tellende plasseringer.

Han klarte sin første cut i år i Made in Denmark Challenge. Deretter ble det delt åttendeplass i Slovakia, fulgt opp av helgens delte niendeplass i  Le Vaudreil Golf Challenge.

Kristian kjenner formen komme

— Jeg slår ballen bra nå, og er helt klart på rett spor. Men er ikke veldig fornøyd med hvordan jeg spiller par-5-hullene. Uansett er det godt å kjenne på at spillet begynner å nærme seg hver eneste uke, oppsummerer Krogh-en på sin hjemmeside.

Søndagens runde bestod av fire birdier, én bogey og tretten par for fire under for dagen og -8 for turneringen. Niendeplassen var verdt 45.000 kroner (4830 euro), og førte Krogh til 83.-plass på Race to Oman-rankingen med 89.000 kroner (9482 euro), opp 26 plasseringer fra forrige uke.

Krogh endte seks slag bak vinneren Alexander Björk.  Svensken vant med ett slag over engelske Aron Rai og australske Nick Cullen. Eirik Tage Johansen avsluttet svakt med fem over par, 76, og endte på delt 60.-plass med +5.

Se også: Resultater fra Frankrike

Runde 3: Avanserte kraftig

Før tredje runde lå Krogh på delt 34.-plass, sju slag bak topp-10. Etter en knallfin tre under par 68-runde er han delt 15, to slag fra topp-10.

Drammenspilleren avanserte med fem birdier samt en dobbelbogey på moving day. Tre under par for dagen gir -5 totalt før søndagens finale

Med det er Krogh delt 15.-mann, og starter klokken 11.19. Forrige turnering, for to uker siden i Slovakia,  endte med delt åttendeplass. Det var karrierebeste og den første topp-plasseringen på challengetouren for 21-åringen.

Eirik Tage Johansen hadde en runde på par lørdag etter fire birdier og fire bogeyer. Med par også totalt ligger siddisen på delt 45.-plass.

Nick Cullen fra Australia leder med to slag på -14.

Runde 2: Krogh og Johansen videre

Krogh fulgte opp sin to under par 69-åpning med en runde på par. Det gir delt 34.-plass halvveis, ti slag bak teten og sju bak topp-10. Drammenspillerens scorekort inneholdt tre hver av birdie og bogey.

Eirik Tage Johansen kom seg videre akkurat på cutgrensen etter én over par, 72, fredag. Kortet inneholdt tre birdier, to bogeyer og én dobbeltbogey. Par totalt gir delt 51.-plass.

Runde 1: Kristian Krogh åpnet best

Drammenspilleren hadde fem birdier og tre bogeyer for to under par, 69, som gir delt 31.-plass, seks slag bak teten.

På Eirik Tage Johansens scorekort i Le Vaudreil Golf Challenge stod det to birdier og én bogey. Dermed ligger han på delt 48.-plass etter første runde.