Shanshan Feng var fem slag bak før siste runde. Men tok sitt Omega Dubai Ladies Masters-trofe på fem år på Emirates Golf Club med en strålende åtte undere par 64-runde på en vindfull finaledag.

Med -10 i Dubai Ladies Masters vant den kinesiske stjernen to slag foran Charley Hull fra England. Som igjen var to slag foran indiske Aditi Ashok og engelske Florentyna Parker.

Den norske innsatsen stod ikke til godkjent.  Suzann Pettersen endte på delt 35.-plass med +3 en avsluttende én over par 73-runde mens Marianne Skarpnord ble delt 43 med +4 etter to over par, 74, siste dag.

Se også: Resultater fra Emirates Golf Club

Runde 2: Pettersen og Skarpnord videre

Så ble det bare to av tre norske jenter i siste runde av europatourens finaleturnering på Emirates Golf Club i Dubai. Tutta og Marianne deler 43.-plassen på +2.

For Tonje Daffinrud var tre over par 75-runden dårlig nytt. Det ga fem over par totalt etter to runder, ett slag over cutgrensen.

Som betyr at vestfoldspilleren må gjennom LETs Tour School på Samanah Country Club og Amelkis Golf Club i Marokko 17.-22. desember.

Der får hun selskap av i alle fall Marita Engzelius, Celine Borge og Madelene Stavnar. Og kanskje også Rachel Raastad og Veslemøy Heramb, som spiller kvalikturnering i Marokko 9. til 12. desember.

Viktig med to norske jenter i finalerunden

At både Suzann Pettersen og Marianne Skarpnord kom seg velberget forbi cutstreken er kanskje ikke overraskende. I den grad noe overrasker må det være at ingen av dem klarte det med mer enn to slags margin.

TUTTA HADDE DEN BESTE ANDRERUNDEN blant de to med tre birdier og en hver av bogey og dobbelbogey for 72 slag og par. Mens Marianne brukte tre slag mer på sin Berg og dalbane-runde med fire birdier og sju bogeyer.

Det er dobbelt engelsk i teten med Felicity Johnson på -7 og gårsdagens leder, Florentyna Parker på -5. Turneringen avsluttes lørdag.

Runde 1:  Skarpnord beste norske

Det ble ingen stor norsk dag på Emirates Golf Club i Dubai, der europatouren har sin finaleturnering. Første runde ble avsluttet torsdag, med Marianne Skarpnord på delt 26.-plass.

Moss og Rygge spilleren åpnet Dubai Ladies Masters med én under par, 71, etter to birdier og én bogey. Det er seks slag bak ledende Floretyna Parker fra England.

Suzann Pettersen var tre slag dårligere på delt 53.-plass og +2 etter én birdie og tre bogeyer. Også Tonje Daffinrud hadde en 74-runde etter tre birdier og fem bogeyer.

Cutten settes etter fredagens runde, og er stipulert til å gå nettopp ved +2. Turneringen er redusert til 54 hull etter atAnne-Lise Caudals caddie, Max Zechmann, onsdag falt om på det 13. hullets fairway klokken 10.30 lokal tid onsdag.

Han døde senere på sykehuset og resten av første runde ble utsatt til torsdag, og turneringen redusert til 54 hull.