Det ble en skuffende siste dag der både Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh falt på resultatlisten i challengeturneringen i Frankrike.

Siste runde av Le Vaudreuil Golf Challenge ble ingen norsk fest. Eirik Tage Johansen måtte opp i fire over, 75, med én dobbelbogey, fire bogeyer og to birdier på kortet.

Med -2 totalt endte siddisen 16 slag bak vinneren Aaron Rai fra England. Som igjen var fem slag foran danske Morten Ørum Madsen på andreplass.

Kristian Krogh avsluttet med tre over par, 74, og +2 for turneringen på delt 49.-plass. Drammen-spilleren hadde to birdier, tre bogeyer og én dobbelbogey.

Se også: Resultater fra Frankrike

Runde 3: Tage delt 12, Krogh delt 40

Eirik Tage Johansen holdt stillingen og plasseringen mens Kristian Krogh falt noen plasseringer i lørdagens runde i Frankrike.

En irriterende dobbelbogey på hull  16 i Le Vaudreuil holder Eirik Tage Johansen utenfor topp-10 før søndagens finalerunde 120 kilometer nordvest for Paris.

Scorekortet innehold ellers fem birdier og én bogey for to under par, 69, for dagen og -6 for turneringen.

For Kristian Krogh ble det en dag på par etter tre hver av birdie og bogey, og et fall på ni plasseringer til delt 40 med -1.

Danske Morten Ørum Madsen fra Silkeborg og Aaron Rei fra England deler teten på -13, to slag foran tre spillere.

Le Vaudreuil

Runde 2: Sterke nordmenn

Eirik Tage Johansen og Kristian Krogh hadde begge sterke andrerunder i challengeturneringen i Frankrike, og avanserte kraftig på resultatlisten.

Før lørdagens Moving dayLe Vaudreuil Golf Challenge er Eirik Tage Johansendelt tolvteplass med -4 etter fire under par, 67, fredag.

Runden inneholdt fem birdier og en eneste liten bogey, som kom på hull 9. Før lørdagens spill er siddisen ett slag fra topp-10 og fem slag bak pallen.

Også bra av Krogh i Le Vaudreuil

Drammensspilleren hadde litt større variasjon i sin tre under par 68-runde. Det stod én eagle på kortet, tre birdier og to bogeyer. Som ga et avansement til delt 31.-plass med -1.

Engelske Aaron Rai leder med to slag på -11. Mark Tullo fra Chile og Ryan Evans fra England deler andreplassen.

Runde 1: Tage delt 44, Krogh delt 82

Det skiller to slag mellom den norske duoen. Eirik Tage Johansen har par, Kristian Krogh +2. Engelske Ryan Evans og Mark Tullo fra Chile leder med ett slag på -7.