Med én eagle, tre birder og én bogey ble det fire under par, 67, i 36-åringens siste runde i LPGA-turneringen i Virginia. Som ga et hopp på hele 18 plasseringer på resultatlisten.

67-runden sendte Suzann Pettersen til -7 for turneringen. Det ga delt tiendeplass, hele 13 slag bak den suverene vinneren Lexi Thompson.

Amerikaneren hadde fem slag å gå på til In Gee Chun fra Sør-Korea. Som i sin tur var fire slag foran Angela Stanford på tredjeplass.

Madelene Sagström fra Sverige ble beste skandinav på delt sjuendeplass med -8.

Se også: Resultater fra Virginia

Runde 3: Tutta falt til delt 28.-plass

Oslospillerens tredjerunde i  LPGA-turneringen i Virginia gikk unna på par etter to birdier, som ble utlignet av to sene bogeyer.

Suzann Pettersen ligger elleve slag bak Lexi Thompson, som har ledet Kingsmill Championship fra første dag

Amerikaneren er tre slag foran In Gee Chun fra Sør-Korea. Svenske Madelene Sagström imponerte med tre under par, 68, lørdag, og avanserte til elt sjetteplass med -7.

Runde 2: Delt 25.-plass halvveis

Etter to under par, 69, første dag fulgte Suzann Pettersen opp med én under par, 70, fredag. Det gi henne -3 og delt 25.-plass inn i helgespillet.

Dermed falt oslospilleren ni plasseringer etter første dag av Kingsmill Championship, og ligger ni slag bak ledende Lexi Thompson.

Amerikaneren har tre slag å gå på til landsmann Gerina Piller.

Runde 1: Åpnet med to under par, 69

Etter fire birdier og en dobbelbogey ligger 36-åringen på delt 16.-plass, fire slag bak ledende Lexi Thompson. Tre spillere følger ett slag etter.