Ifølge en Twitter-konto som følger flybevegelser i USA, har PGA Tour og Saudi Arabias Public Investment Fund (PIF) forhandlere, inkludert golflegenden Tiger Woods, reist til New York. Begge partiers fly landet på Newark International Airport 9. september, melder @radaratlas2.

En ESPN-rapport bekreftet senere at Woods og PGA Tour-offisielle var i New York for å møte med representanter for PIF. Anonyme kilder fortalte til ESPN at partene prøver å komme til enighet om en avtale som ville injisere mer enn $1 milliard fra PIF i PGA Tour Enterprises. Møtet vil vare flere dager.

PGA Tour og PIF har forhandlet lenge for å avslutte feiden mellom PGA Tour og sin rival LIV Golf, som også drives av PIF. En rammeavtale ble annonsert i juni 2023, men den endelige avtalen er ennå ikke på plass. PGA Tour har nå fått betydelig investering fra Strategic Sports Group.

Det har vært lite framgang i forhandlingene offentlig, men PGA Tour-kommissær Jay Monahan uttalte i august at PGA Tour and PIF har vært i jevnlig kommunikasjon gjennom året og ønsket om å komme til enighet er styrket fra begge sider.

Denne nyheten kommer i en tid der PGA Tour og LIV gir ut separate turneringsplaner for 2025 og flere konflikter oppstår. Det er også tegn på at golferne på begge sider kommer sammen, som en offentliggjort TV-match i desember mellom PGA Tour-stjernene Rory McIlroy og Scottie Scheffler og LIV-støttespillere Brooks Koepka og Bryson DeChambeau.

(Kilde: Golf.com)

​Les hele saken på: Read More