Tiger Woods har nok en gang gjennomgått en operasjon, kunngjorde teamet hans fredag 13. september 2024, ifølge en uttalelse publisert på Woods’ sosiale media. Operasjonen ble utført av dr. Sheeraz Qureshi ved Hospital for Special Surgery i West Palm Beach, Florida, og ble ansett som en suksess. I uttalelsen uttrykte Woods optimisme over å gjenoppta vanlige aktiviteter, inkludert golf, etter rehabiliteringsperioden.

Woods har deltatt i fem turneringer i 2024: The Genesis Invitational og alle de fire major-turneringene. Han trakk seg fra Genesis etter første runde som følge av sykdom. Hans prestasjon i resten av sesongen var variert, men inkluderte en 60. plass i Masters, hvor han satte ny rekord ved å kvalifisere seg for mesterskapet.

Woods har tidligere gjennomgått kirurgiske inngrep på grunn av skader, inkludert en mikrodiskektomi i januar 2021 for å fjerne en pressurisert discfragment som førte til nervesmerter. Dette nyeste inngrepet var en mikrodekomprimering av lumbalryggsøylen for å behandle nerve innklemmelse i nedre rygg.

Hvordan denne siste operasjonen vil påvirke Woods’ fremtidige spillplan, er foreløpig ukjent. Hans neste planlagte event er tradisjonelt en opptreden sammen med sønnen Charlie i PNC Championship i desember, men de har ennå ikke offisielt forpliktet seg til turneringen. Turneringen er planlagt å bli spilt 19. – 22. desember på Ritz-Carlton Golf Club, Orlando, Grande Lakes.

Kilde: Golf.com

​Les hele saken på: Read More