Den britiske golfspilleren Charley Hull har blitt et hett samtaleemne etter U.S. Women’s Open i juni, både for sin topp 20-plassering og for sin åpenhet om røykingen sin. Hull røkte fem sigaretter per kamp og har blitt et viralt fenomen, noe som har økt hennes popularitet, med over 662 000 følgere på Instagram og hevet hennes markedspotensial under en sesong da spillet hennes også har vært i god form. Hull har ikke vunnet i år, men har fire topp-25-plasseringer i fem majors, tre andre topp-10-plasseringer og en Europa-best tre-seier uke på Solheim Cup, inkludert en 6-og-4 demontering av verdens nummer 1, Nelly Korda.

Det har gått utover hennes privatliv, og som en konsekvens har hun blitt mer åpen om privatlivet sitt i intervjuer enn hennes representanter hos IMG kanskje ville ha foretrukket. I et intervju med ESPN Radio, innrømmet hun at hun hadde sluttet med kjæresten uken før U.S. Open, noe som ble offentlig kjent etter intervjuet.

Hull åpnet også overfor golfjournalisten hos The Telegraph om at hun har fått lip fillers. Hun uttalte: “Jeg har hatt et halvt milliliter i leppene mine, men det har mange jenter på min alder.”

Hull er tydelig med at hun ønsker å være kjent for mer enn bare hennes nikotinavhengighet, og med rette. Likevel har hun blitt merket av internett som den “People’s Golfer”, en affiliasjon det kan være vanskelig å riste av seg.

(Kilde: Golf)

​Les hele saken på: Read More