Golfjournalisten fra GOLF Magazine rapporterer at den erfarne golfspilleren Adam Scott plasserer skylden for det internasjonale lagets manglede suksess i Presidents Cup på seg selv. Scott påpeker hans behov for å vinne flere poeng og bli en ledende skikkelse i turneringen.

Dette ble diskutert på Emirates Golf Club i Dubai, under Dubai Desert Classic, som markerer starten på Scotts sesong. Han trakk frem sitt personlige ansvar for lagets suksess og sa: “Jeg tror jeg må være ganske kritisk til meg selv,” og la til “For meg trenger jeg bare å vinne. Jeg trenger en Presidents Cup der jeg vinner hver kamp.”

Scott, 44, er den mest erfarne proffspilleren i feltet, med sin 11. (på rad!) Presidents Cup denne uken. Sist gang det internasjonale laget vant denne turneringen, var han en 23 år gammel nybegynner som spilte sammen med toppspilleren Ernie Els.

Scott har i løpet av sin karriere deltatt i 49 av 50 sesjoner i Presidents Cup og har ikke vunnet flere kamper enn han har tapt. Til tross for en karriere som strekker seg over 25 år, ser han fortsatt etter forbedringer.

Scott legger merke til det faktum at selv om Anders har vært på toppen av spillet sitt, betyr det lite dersom laget ikke vinner. Han har fornyet sin optimisme for 2024 og håper å bringe nye trofeer hjem.

Kilde: Golf.com

​Les hele saken på: Read More