I sesongen 2024 har Scottie Scheffler høstet suksess som har fått ham i en ekstraordinær posisjon. Han har blitt verdensener, vunnet Masters og Olympiske leker, og tjent nesten 62 millioner dollar i løpet av året, rapporterer Golf. Men knapt noen uker etter en av hans mest vellykkede sesonger noensinne, står han overfor en rekke store utfordringer på Presidents Cup i Montreal. Til tross for hans dominans i solospill, har resultater i lagturneringer vært skuffende. Etter en ubeseiret start på Ryder Cup ved Whistling Straits, har Scheffler’s gruppespillresultater vært på avveie siden da med en historikk på 0-5-3 i to gruppespill starter siden.

Det internasjonale laget er under press for å hente seier og legge til legitimitet til Presidents Cup. Det er flere sentrale problemstillinger som forderver legitimensen til Presidents Cup enn dens ensidige seiersforhold. Et internationalt gevinst vil ikke endre disse faktaene, men et hissig International lag og en elektrolytere kanadisk publikum burde være rimelige forventninger.

Andre spillere som er under press inkluderer Patrick Cantlay, Tom Kim, Wyndham Clark og Min Woo Lee. Cantlay trenger å gjenoppta sin prestasjon etter en skuffende sesong. Tom Kim, etter å ha opplevd noen alvorlige nederlag og ingen PGA Tour seier i det siste året, burde gjøre en innsats for å vise potensialet sitt. Clark, etter å ha hatt en ytelsesfading mot slutten av sesongen, burde rebound i Montreal. Og Lee, blant alle førstegangsspillerne i lagkonkurranse, har den største sjansen til å avsløre seg selv som en anerkjent stjerne i Montreal.
(Referanse: Golf)

​Les hele saken på: Read More