På den siste dagen av Presidents Cup i Montreal, ble golfspillerne Si Woo Kim og Tom Kim raskt ført bort etter avslutningen på deres siste kamp mot amerikanernes sterke par Xander Schauffele og Patrick Cantlay. Kampen var preget av intens konkurranse, særlig siden både Si Woo Kim og partneren Tom Kim var nødt til å vinne for å komme opp fra et voksende poengunderskudd for det internasjonale teamet. På det 16. hullet bundet Si Woo Kim opp kampen med en imponerende chip, og mens begge sider var likestilte gikk de til det 18. hullet. Dessverre for Kim-duoen, endte de med å tape med ett slag etter en birdie av Cantlay. Dette refererer Golf.

Golfspillerne uttrykte sin frustrasjon på ulike måter gjennom hele kampen. Særlig Tom Kim ble sett som en emosjonell leder og gav uttrykk for sin frustrasjon både gjennom jubelrop og ved å banne etter tapet. I tillegg til skuffelsen over tapet, uttrykte Kim også frustrasjon over noe amerikanerne hadde sagt, selv om han ikke nevnte hvilke spillere det var.

Kim understreket at han ikke var bitter eller fornærmet. Han forstår at banneordene og jubelen er en del av spillet, men mener det ikke er nødvendig å banne rett mot en motspiller. Han uttrykte også sin misnøye med det han anser som dårlig sportsånd. På en pressekonferanse etter kampen nektet Schauffele og Cantlay for å ha vært uhøflige, og hevdet at de behandlet Kim-duoen med den største respekt.

Til tross for frustrasjonen aksepterer Tom Kim resultatet av kampen, og sier at han og Si Woo Kim snakket om å presse kampen helt til det 18. hullet, noe de gjorde, men tapte til slutt på grunn av god innsats fra motstanderne. Han innrømmet også at han satte sin partner i noen vanskelige posisjoner, som han mener var den mest frustrerende delen av dagen.

​Les hele saken på: Read More