Tom Kim, som dukket opp i overskriftene med sin kommentar om mangel på sportsånd under Presidents Cup, har presentert en unnskyldning til Xander Schauffele og Jim Furyk. Dette skjedde etterekkene av en hard konkurranse søndag på Royal Montreal Golf Club i Montreal.

Kim, sammen med sin internasjonale partner Si Woo Kim, stod ansikt til ansikt mot de amerikanske rivalene Schauffele og Patrick Cantlay. Den intense matchingen så størst konkurranseverdi fra Schauffele og Cantlay, som til slutt ledet og vant med 1 opp etter at matchen var jevn etter 16 hull.

I en pressekonferanse etter spillet uttrykte Kim hans frustrasjon over dårlig sportsånd fra det amerikanske holdet, noe han hevdet inkluderte banneord. Schauffele, overrasket over uttalelsen, nektet for å ha brukt upassende språk eller oppførsel under spillet.

Ifølge en rapport fra GOLF.com, gikk Tom Kim senere opp til Schauffele og Furyk for å be om unnskyldning for sine kommentarer. Kim sensurerte seg selv og uttrykte at hans kommentarer ikke var ment å tas negativt, og at det ikke var et angrep på sportsånden mellom ham, Schauffele og Cantlay på banen. Han poengterte at hans kommentarer var ment som en reaksjon på ytre omstendigheter, og ikke spillerne.

Schauffele delte ikke detaljer om Kim’s private unnskyldning, men ga uttrykk for respekt for det internasjonale laget, og refererte til de koreanske spillerne som å ha “brakt ilden” til teamet.

[Golf.com referert]

(Kilde: Golf.com)

​Les hele saken på: Read More