“Han har alltid elsket golf, selv om det ikke alltid virket som om golfen elsket ham tilbake”. Tim O’Neal har hatt en lang og utfordrende karriere innen golf, men nå har han endelig seiret i PGA Tour Champions, til tross for mange år med nederlag og nesten-seire.

I helga vant Tim O’Neal Dominion Energy Charity Classic. Han, som klarte å komme gjennom PGA Tour Champions Q-School i fjor, gikk inn i finalerunden tre slag bak ledelsen. Dette var O’Neals beste resultater denne sesongen så langt, med kun én tidligere plassering blant topp 10.

I denne turneringene skjøt O’Neal ukenes beste runde, en syv under par 65, som ble forseglet med birdies på hull 16 og 18. Dette sikret ham hans første PGA Tour Champions tittel med to slag foran.

Etter turneringen uttalte en tydelig rørt O’Neal, “Det tar bare en uke, ikke sant? Og denne uken var min”. Han slet med å sette ord på bragden, men kunne konstatere at denne seieren ga ham det han har jaget i flere tiår: stabilitet. Han tjente $350,000 på seieren, kvalifiserte seg til neste runde av Charles Schwab-sluttspillet og sikret jobben sin for neste sesong.

O’Neal har kjempet i mange år for å lykkes i PGA Tour, men har alltid endt opp på kanten av gjennombruddet. Han har vunnet flere ganger på PGA Tour Latinoamerica, men den siste PGA Tour-godkjente seieren hans inntil nå kom i 2016 i Den dominikanske republikk.

Nå har O’Neal klart det han har kjempet for i mange år. Seieren denne uken markerer et nytt kapittel i hans karriere, og viser at utholdenhet og hardt arbeid til slutt betaler seg.

Kilde: [Golf.com](https://golf.com/)

​Les hele saken på: Read More